Predstavljanje profila studija na...

Bliži se kraj akademske godine, a tako i izbor diplomskog studijskog programa i profila studija za studentice i studente treće godine prijediplomskog studija. Kako bismo ti olakšali donošenje ove važne odluke, organiziramo predstavljanje profila diplomskih studija. U utorak, 28. svibnja od 12 do 15 sati u prizemlju Fakulteta, profesori, asistenti, studenti i alumni FER-a predstavit će profile diplomskih studija na infopultovima. Na infopultovima ćeš moći vidjeti i eksperimentalne postave, isprobati kako rade i dobiti odgovore na sva pitanja koja imaš. Događaj bi ti mogao biti zanimljiv i ako si trenutno na prvoj godini prijediplomskog studija i trebaš odlučiti hoćeš li odabrati studij elektrotehnike ili računarstva.

Isti dan, u terminu od 13 sati, u dvorani D2, trenutni studenti diplomskog studija kratko će ti ispričati svoju priču o tome kako su oni odabrali profil i o njihovim iskustvima studiranja na pojedinim profilima. Pozivamo te da se pridružiš i poslušaš što kolege kažu kako bi ti odluka o odabiru profila diplomskog studija bila lakša.

Vjerujemo da znaš koji se sve profili studija nude u okviru tri studijska programa i dva združena studijska programa ali evo i podsjetnika ako ga trebaš:

Elektrotehnika i informacijska tehnologija

Informacijska i komunikacijska tehnologija

Računarstvo

Združeni studijski programi:

 

Autor: Nikolina Relić Sić
Popis obavijesti