Pozivamo vas na svečano otvorenje izložbe "Putovanje u dubine podvodnih sustava i tehnologija", koja će se održati 23. svibnja 2024. godine, u Tehničkom muzeju Nikola Tesla, s početkom u 11 sati.

Duboko udahnite i zaronite u svijet podvodne robotike, autonomnih sustava i tehnologija. Pridružite nam se na putovanju kroz dubine mora i oceana, na kojemu ćemo vam predstaviti neke od inovacija koje su omogućile ljudima istraživanje i interakciju s tajnovitim podvodnim svijetom i njegovim stanovnicima. Od autonomnih brodova i ronilica, sve do najnovije inovativne istraživačke opreme, ova izložba predstavlja otkrića koja značajno unaprjeđuju naše razumijevanje podvodnog svijeta te revolucionarizirati pomorsku industriju.

Izložba je ostvarena u sklopu FER-ovog projekta UWIN - LABUST, a u suradnji Sveučilišta u Zagrebu, Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Laboratorija za podvodne sustave i tehnologije (LABUST) i Sveučilišta u Haifi, Zavoda za pomorske tehnologije, Laboratorija za podvodnu akustiku i navigaciju (ANL-Haifa).

Registracija je obavezna. Molimo da se registrirate najkasnije do podneva, 21. svibnja, putem poveznice.

Autor: Petra Škaberna
Putovanje u dubine podvodnih sustava i tehnologija
23. svibnja 2024. 11:00  -  12:00
Popis obavijesti