Tečaj za upravljanje podvodnim...

Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu i Pomorski fakultet u Rijeci vlastitom opremom provode stručno osposobljavanje za rad s daljinski upravljivim ronilicama inspekcijske klase, gdje se kroz teoretski i praktični dio tečaja u tri dana polaznici upoznaju s vrstama i dijelovima podvodnih ronilica, važnosti planiranja zarona, načinom rukovanja i pilotiranja ronilicom te upotrebom ronilica u različite svrhe.

Sljedeći termin tečaja je 27. – 29. svibnja 2024. u Centru za morske tehnologije Pomorskog fakulteta u Rijeci – edukativna radionica Torpedo.

Prethodno znanje i iskustvo polaznika s podvodnim ronilicama nije neophodno. Primjena stečenoga znanja: podvodni pregled stanja i/ili šteta na brodskom trupu, pregled obalnoga ruba (pristaništa, lukobrana, terminala i sl.), pregled morskog dna lučkih područja, utvrđivanje ispravnosti privezne opreme u marinama, stanja podrtina, umjetnih i prirodnih grebena, podmorskih cjevovoda, kabela, odvoda i drugih objekata ili struktura u moru, promatranje podmorja…

Informacije i prijave na tečaj moguće je izvršiti na tel. 051 214 587, na e-mail cip@pfri.uniri.hr ili osobno u Centru za izobrazbu pomoraca na Pomorskom fakultetu u Rijeci (Studentska 2), ured 205. Više podataka možete pročitati ovdje.

Autor: Đula Nađ
Popis obavijesti