Poziv na predavanje "Data...

U utorak,  21. svibnja 2024. godine, u 14:00 sati, dođi u Sivu vijećnicu FER-a i iz prve ruke, od dvoje bivših FER-ovaca, Maje Klepo i Mislava Krstulovića, trenutno data science stručnjaka iz A1 Hrvatska, saznaj sve o uzbudljivom svijetu znanosti o podacima i mogućnostima karijere u industriji. Predavanje će ti posebno biti zanimljivo ako si na završnim godinama računarstva jer ti može dati uvid u stvarne primjere rada data scientista u industriji, kao i informacije o A1 Start programu u A1 Hrvatska s kojim možeš započeti svoju karijeru nakon završetka fakulteta. Naravno, pozvani su i svi ostali zainteresirani za temu znanosti o podacima.

Za predavanje se prijavi putem poveznice

Predavači, oboje bivši studenti FER-a, govorit će o svojoj karijeri u A1 Hrvatska, izazovima s kojima se suočavaju te kako njihov rad doprinosi inovacijama unutar tvrtke. Podijelit će praktične uvide u trenutno stanje tržišta i što možeš očekivati prilikom ulaska u ovu uzbudljivu i brzorastuću profesiju. Dat će ti i pregled projekata na kojima rade, uz naglasak na važnost programa "A1 Start" kao sjajne prilike za studentice i studente da započnu svoju karijeru u A1 Hrvatska.

Ovo predavanje je jedinstvena prilika da iz prve ruke čuješ iskustva stručnjaka koji razumiju tvoju poziciju i znanje, budući da su i sami prošli kroz obrazovni sustav FER-a. Njihova kombinacija stručnosti, relevantnih informacija i iskustava pružit će ti inspiraciju i praktične smjernice za uspješan početak karijere u industriji analitike podataka.

Autor: Nikolina Relić Sić
Popis obavijesti