Dođite na Dan otvorenih vrata FER-a!

I ove godine FER otvara svoja vrata svim zainteresiranim posjetiteljima, a ponajprije maturantima pred kojima se nalazi važna životna odluka, odabir fakulteta. Svi koji žele saznati više o znanstvenim istraživanjima, sudjelovati u raznim pokusima, razgovarati sa studentima FER-a i dobro se zabaviti, dođite u subotu, 25. studenoga 2023. godine od 10 do 16 sati na Dan otvorenih vrata FER-a!

Na ovogodišnjem Danu otvorenih vrata imat ćete priliku posjetiti radionicu robotike, promatrati kroz mikroskop svijet mikro- i nano-elektronike, pobijediti umjetnu inteligenciju u Pongu, a moći će se vidjeti i isprobati niz izuma i tehnologija iz područja elektrotehnike, informacijske i komunikacijske tehnologije te računarstva koje su osmislili i razvili naši djelatnici i studenti.

Poruka za sve naše buduće studente glasi  ’’DOĐI, VIDI, OSTANI’’. Maturanti će imati priliku provesti dan sa nastavnicima, studentima i stručnim osobljem FER-a, razgovarati o studentskim usavršavanjima, razmjenama i praksama te o sudjelovanju u sportskim natjecanjima, izletima i studentskom životu, upoznati se sa studijskim programima Fakulteta i dobiti odgovore zašto je upravo FER pravi odabir za njih.

Vidimo se iduću subotu, 25. 11. od 10 do 16 sati na FER-u!

 

 

Autor: Ana Fadljević
Popis obavijesti