Poziv učenicima osnovnih škola za...

Radionice Matematika za radoznale RADDAR održavat će se ponedjeljkom ili srijedom od 18 sati u prostorijama XV. gimnazije, počevši od tjedna koji počinje 16. listopada 2023. godine svaki drugi tjedan. U tjednu prije bit će objavljeno kojim danom su radionice.

Radionice Programiranje u Pythonu RADDAR_prog, održavat će se utorkom od 18 sati u prostorijama XV. gimnazije,  počevši od 17. listopada 2023. godine svaki drugi tjedan.

Posjeti laboratorijima Fakulteta elektrotehnike i računarstva odvijaju se jednu subotu u mjesecu i to je zajednička radionica za polaznike Matematike i za polaznike Programiranja u Pythonu.

Roditelji svoju djecu mogu prijaviti na radionice popunjavanjem online upisnice https://forms.gle/7vUjdkiJDvFdqQeL7.

Radionice iz matematike održavat će se prema dobi učenika tj. razredu koji učenik pohađa u osnovnoj školi dok će se radionice iz programiranja u Pythonu organizirati u tri grupe, ovisno o predznanju. Učenik može pohađati samo jednu od radionica, ali i obje. Eventualna dodatna pitanja vezano za matematičke radionice možete postaviti profesorici Vesni Ovčina na vovcina@mioc.hr, a za radionice Programiranje u Pythonu profesorici Zlatki Markučič na zmark@mioc.hr.

Studenti voditelji RADDAR programa upravo su dobili Rektorovu nagradu u kategoriji društveno korisnog rada za godinu 2021/22.!

Autor: Ana Fadljević
Popis obavijesti