Osmi po redu Career Speed Dating otvorio je svoje prijave za sva poduzeća. Kako mu i samo ime kaže, ovaj događaj koncipiran je kao spoj speed datea i informativnih razgovora u kojima poduzeća imaju priliku upoznati i povezati se sa studenticama i studentima.

Ovogodišnje izdanje događaja održat će se 14. prosinca 2023. godine u svojoj već provjereno dobroj inačici – online te u organizaciji FER-a i eSTUDENTa.

Sva zainteresirana poduzeća mogu se prijaviti do 29. rujna putem obrasca za prijavu.

Brojne prilike za ostvarivanje suradnji

Career Speed Dating dragocjena je prilika za umrežavanje te ostvarivanje različitih suradnji. Kroz niz osmominutnih razgovora, predstavnici poduzeća imaju priliku razgovarati s prijavljenim studenticama i studentima te čuti povratne informacije koje su njihovi sugovornicu podijelili nakon razgovora. Sudjelovanje na događaju omogućuje predstavnicima poduzeća da studenticama i studentima jednostavno predstave svoje poduzeće i različite aktivnosti koje nude.

 

Saznajte više!

Sve novosti i informacije o događaju možete pratiti na službenoj stranici događaja kao i na društvenim mrežama Career Speed Datinga – LinkedIn, Instagram i Facebook.

Autor: Lucija Ropret
Popis obavijesti