Career Speed Dating jedinstveni je događaj koji spaja speed date i informativni razgovor, a zainteresiranim studenticama i studentima Fakulteta elektrotehnike i računarstva i srodnih fakulteta pruža priliku da upoznaju poduzeća iz industrije koja je zanima kroz osmominutne razgovore. Sudjelovanje na događaju omogućuje predstavnicima poduzeća da studenticama i studentima jednostavno predstave svoje poduzeće i različite aktivnosti koje nude.

Ovogodišnje izdanje Career Speed Datinga održat će se 14. prosinca 2023. godine u online izdanju.

FER i studentska udruga eSTUDENT i ove godine udružili su snage kako bi studentice i studenti otkrili sve što ih zanima o industriji iz koje poduzeća dolaze, ali i iskusili kako izgleda razgovor za posao ili praksu te unaprijedili svoje prezentacijske vještine. No, nemaju samo studentice i studenti šansu unaprijediti svoj karijerni put, već i predstavnici poduzeća imaju priliku upoznati i otkriti koji su interesi novih generacija budućih inženjerki i inženjera.

Sva zainteresirana poduzeća mogu se prijaviti do 29. rujna putem obrasca za prijavu.

Join the Network of Success i usmjeri svoju karijeru u željenom pravcu!

Saznaj više!

Sve novosti i informacije o događaju možete pratiti na službenoj stranici događaja kao i na društvenim mrežama Career Speed Datinga – LinkedIn, Instagram i Facebook.

Autor: Lucija Ropret
Popis obavijesti