Poziv na FERConnect - prvo okupljanje...

Poštovane kolegice i kolege,

FER je pokrenuo svoju Alumni zajednicu kako bi se još više povezali s našim fakultetom i svim bivšim studentima. U sklopu toga, u četvrtak, 15. lipnja u 17 sati u D1/D2 održat će se prvo veliko okupljanje alumna, FERConnect

Osim razgovora o životu i karijeri nakon studentskih dana, bit će riječi o aktivnostima u koje se svi alumni mogu uključiti - kroz programe mentorstva i rad Zaklade za pomoć studentima. Bit će tu i novosti s Fakulteta, razgovora o suradnji s industrijom, ali i prilike vidjeti svoje bivše studente i kolege na druženju koje slijedi nakon službenog dijela u auli fakulteta. 

Našim će bivšim studentima značiti ponovo sjesti u klupe u kojima su sjedili prije par ili više godina, ali više od toga - značit će im vidjeti svoje profesore, popričati s njima i svojim kolegama. Zato bi nam bilo iznimno drago da dođete, i da napravimo aktivnu i snažnu Alumni zajednicu koja će trajati cijeli život, a to možemo samo zajedno, i uz vašu pomoć i prisutnost.

Javite nam da dolazite prijavom na stranici: https://www.fer.unizg.hr/alumni/ferconnect

Alumni zajednica FER-a ima neupitan pozitivan utjecaj na hrvatsku, ali i globalnu industriju. Kako bi osnažio djelovanje ove inovativne zajednice u Hrvatskoj, FER je ove godine po uzoru na prestižne svjetske fakultete kao što su Harvard, MIT i Oxford pokrenuo svoj Alumni odbor. Alumni odbor, čiji je cilj stvaranje Alumni zajednice koja će doprinijeti tehnološkom razvoju Hrvatske, predstavlja 16 bivših studenata FER-a, danas renomiranih imena hrvatske gospodarske scene. Kroz odbor, čiji je predsjednik Mladen Pejković, stariji izvršni direktor Poslovnog razvoja, strategije i informacijske tehnologije u Atlantic grupi, radi se na inicijativama koje će izravno doprinijeti ne samo studentima FER-a nego i industriji i hrvatskom društvu u cjelini.

Osim STEM znanja, ono što će vam gotovo svaka FER-ovka i FER-ovac reći da ih motivira je velika želja za stvaranjem - boljih rješenja, ideja, u konačnici boljeg društva. Tehnologija danas nije više rezervirana isključivo za IT odjele, nego je neizostavan dio svakog dijela kompanija i različitih industrija - od proizvodnje hrane do biomedicine. Zato je važno kontinuirano okupljanje i djelovanje Alumni zajednice FER-a u Hrvatskoj.

Autor: Ana Fadljević
Popis obavijesti