Poziv na Dan doktorata 2023.

Osmi u nizu "Dana doktorata" Fakulteta elektrotehnike i računarstva održat će se u četvrtak, 1. lipnja 2023. godine.

"Danom doktorata" želimo, ne samo povećati vidljivost istraživačkih aktivnosti i rezultata FER-a, već i obogatiti Istraživački seminar na našem doktorskom studiju prezentiranjem vlastitih rezultata i razmjenom iskustava među doktorandima.

Program obuhvaća poster-sekciju, središnji dio programa, radionice i after-work party u Klubu studenata elektrotehnike (KSET). U nastavku možete naći detaljnije informacije o programu.

Ovaj događaj prvenstveno je namijenjen studentima doktorskoga studija Elektrotehnika i računarstvo na Sveučilištu u Zagrebu Fakultetu elektrotehnike i računarstva, ali je otvoren za sve zainteresirane. Posjetitelje izvan fakulteta molimo za prijavu putem elektroničke pošte na adresu: dan.doktorata-prijave@fer.hr.

U poster-sekciji, s početkom u 14 sati, predstavit će se istraživački posteri doktoranada treće godine doktorskoga studija. Svi oni sudjeluju u natjecanju za najbolji poster, pri čemu će proglašenje pobjednika/ce tog natjecanja, uz prezentaciju pobjedničkog postera, slijediti u središnjem dijelu programa.

U središnjem dijelu programa, s početkom u 15.15 sati, naglasak je na panel-raspravi s nedavno promoviranim doktorima znanosti - dobitnicima fakultetskih nagrada za najuspješnije disertacije obranjene u u prošloj akademskoj godini. U panelu sudjeluju dr. sc. Mateo Beus, dr. sc. Mirna Gržanić, dr. sc. Luka Petrović i dr. sc. Luka Posilović, koji su za svoje doktorske disertacije bili nagrađeni Srebrnom plaketom "Josip Lončar" za posebno istaknutu doktorsku disertaciju, te dr. sc. Filip Jukić, dobitnik nagrade "KONČAR" za doktorsku disertaciju koja sadrži istaknuta znanstvena dostignuća s primjenom u industriji. Panelisti će sa sadašnjim doktorandima podijeliti svoja iskustva o doktorskom istraživanju te karijeri nakon završetka doktorskog studija.

Tijekom dopodneva, od 10 do 12 sati, održat će se radionice za doktorande, a poslijepodne od 17 sati slijedi after-work party u KSET-u.

Na poveznici možete naći pregled programa i popis postera.

Autor: Maja Matijašević
Dan doktorata 2023.
1. lipnja 2023. 14:00
D1
Popis obavijesti