Otkrij sve detalje vezane uz šesnaesti Job Fair koji ne želiš propustiti!

Kada se održava?

Upiši u svoj kalendar 17. i 18. svibnja kao dane rezervirane za posjećivanje 16. Job Faira! Iskoristi priliku i budi dio okupljanja preko dvije tisuće posjetitelja i preko sto tehnoloških poduzeća. Ovaj jedinstveni događaj omogućuje ti upoznavanje s više od 150 domaćih, regionalnih i inozemnih poduzeća te njihovim specifičnim područjem rada, ali i prilikama u industriji.
 

Gdje se održava?

Ove godine Job Fair se ponovno seli! Naš novi dom bit će Zagrebački Velesajam. Konkretno, družit ćemo se u Paviljonu 11D koji će doživjeti transformaciju iz praznog prostora u centralno mjesto okupljanja tehnoloških entuzijasta na dva dana. Bogati program na pozornici omogućit će različite oblike druženja, a uskoro ćeš saznati i točan raspored. Osim na Velesajmu, dio programa, odnosno radionice, održat će se na FER-u, a zabavni dio – Loosen Up, tradicionalno ćemo proslaviti u KSET-u!

Više informacija nalazi se u nastavku obavijesti.

Čega će biti?

Ma bit će svega! Moći ćeš posjetiti štandove na kojima će ti predstavnici poduzeća reći nešto više o svojem poduzeću i industriji iz koje dolaze. Na galeriji na katu, moći ćeš uživati u šarolikom programu na pozornici koji uključuje talkove, panel raspravu i hot talk. Saznaj aktualne novosti o gorućim temama u industriji koja te zanima, nauči nešto novo ili se samo dobro nasmij – bitno je da dođeš!
 

Kako se prijaviti?

Registrirati se možeš putem internetske stranice Job Faira. Kad napraviš svoj račun, dobivaš QR kod s kojim ćeš moći ući na sajam. Osim toga, moći ćeš na internetskoj stranici rezervirati mjesto na radionicama, ali više o tome saznat ćeš uskoro prilikom objave detaljnog programa.
 

Za više informacija čitaj novosti na internetskoj stranici Job Faira. Prati Job Fair na Facebooku, Instagramu i LinkedInu. Također, pretplati se na YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair uživo, ali i vidjeti kako nam je bilo prošle godine. Job Fair organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

 

Autor: Lucija Ropret
16. Job Fair
17. svibnja 2023. 09:00  -  18. svibnja 2023. 19:00
Popis obavijesti