UniSport ZG: Studenti prvaci u šahu,...

U subotu, 4. ožujka 2023., na Zagrebačkom velesajmu odigrano je UniSport ZG natjecanje u badmintonu. Odlično treće mjesto osvojile su naše studentice – Ivana Kuliš, Gabrijela Klepec i Ema Rozmajer, dok je muška ekipa (Leon Babić - Brajko, Josip Pavić) zauzela 8. mjesto. Više informacija nalazi se ovdje.

U nedjelju, 5. ožujka na Kineziološkom fakultetu održano je UniSport ZG natjecanje u šahu. Ove godine se na šahovsko natjecanje prijavilo 18 ekipa s 14 visokih učilišta u muškoj konkurenciji te 6 ekipa s 5 visokih učilišta u ženskoj. U muškoj konkurenciji pobjedu je odnijela ekipa FER1 (Berislav Paradžik, Miljenko Muha, Josip Srzić, Sven Winkler) sa svih 7 pobijeđenih mečeva! Ekipa FER2 (Petar Mrvac, Josip Koprivnjak, Marko Ćiril Zovko, Vedran Maksić) zauzela je 7. mjesto.

U ženskoj konkurenciji treće mjesto osvojila je ekipa FER2 (Ana Gršković, Elma Vuran, Marta Antulov, Antonia Šarčević) koja je u zadnjem kolu pobijedila prijateljsku ekipu FER1 (Maja Radočaj, Marija Bilješko, Karla Budimir) te ju prestigla na konačnoj ljestvici. Više informacija nalazi se ovdje.

Na UniSport ZG natjecanju u stolnom tenisu održanog 12. ožujka u Stolnoteniskom centru Dragutin Šurbek, ženska ekipa FER-a (Leonarda Pušić, Amalija Mustapić, Petra Petrović, Andreja Jurasović) se plasirala na 4. mjesto, dok su obje muške ekipe završile ranije natjecanje.

Čestitke svima na sudjelovanju i postignutim rezultatima!

 

 

 

 

 

 

Autor: Petra Škaberna
Popis obavijesti