Što je zajedničko Universal Studio Parku na Floridi i Disneyland parku u Parizu? Odgovor je postrojenje izrađeno u Hrvatskoj.

Dođi u utorak, 7. ožujka, u 14 sati na još jedan Tech Talk u KSET-u, ovaj put sa Željkom Kordić iz Sinusmatika.

Sinusmatik je poduzeće koje se bavi izradom kontrolnih panela za zabavne parkove. Na Tech Talku će pokazati kako izgleda jedan takav projekt, od izrade nacrta pa do puštanja atrakcije u pogon.

Industrija zabave je industrija koja nikad ne staje, ritam projekata je jedan veliki rollercoaster. Budući da u Hrvatskoj nema puno zabavnih parkova projekti ih vode s jednog kraja svijeta na drugi. Koliko se rad u industriji zabave razlikuje od rada u drugim industrijama? Koje su prednosti a koje mane rada na terenu? Postanu li atrakcije dosadne ili ti postaneš ovisnik o adrenalinu? To su samo neka od pitanja na koja ćemo odgovoriti uz razgovor o opremi koja je potrebna da bi atrakcija oživjela i znanju/iskustvu koje je potrebno u ovoj industriji.

Upad je besplatan, čekamo te u KSET-u!

Tech Talk edukativni je program koji provodi udruga SS FER u KSET-u tijekom akademske godine, a cilj programa je pružiti kvalitetno neformalno obrazovanje studentima STEM područja putem gostujućih predavanja i radionica poduzeća iz IT industrije.

Autor: Darija Filipović
Tech Talk: Roller coaster avanture u procesu automatizacije
7. ožujka 2023. 14:00  -  15:30
Popis obavijesti