Otvorene su prijave za drugu fazu...

Nuqleus je prvi hrvatski program koji otkriva probleme industrije, predlaže potencijalna rješenja na temelju inovativnih tehnologija i formira interdisciplinarne timove koji validiraju ideje i testiraju njihov poslovni potencijal.

Prijave za drugu fazu Nuqleusa službeno su otvorene, a prijaviti se mogu svi timovi koji imaju startup ideju temeljenu na rezultatima njihovih znanstvenih istraživanja. Od petka, 17. 2. do nedjelje, 12. 3. 2023. pozivamo vas da prijavite svoj tim i da zajedno od vaše ideje stvorimo deep-tech startup!

Što sve obuhvaća druga faza programa, kako se prijaviti i što vas dalje očekuje pročitajte u nastavku obavijesti.

Druga faza našeg programa je tromjesečni program startup inkubacije u kojem će timovi imati tjedne radionice i pristup vrhunskoj mreži mentora, sve s ciljem pripreme za izlaganje svojeg projekta pred znanstvenim i investicijskim odborom na demo-danu koji će se održati početkom srpnja. Najbolji timovi i projekti potom će nastaviti rad u našoj trećoj fazi fokusiranoj na pronalazak investicija i razvoj poslovnog plana.

Više informacija o tome kakve timove i projekte tražimo, kako izgleda program druge faze te što je s timovima iz prve faze i našim industrijskim partnerima pronađite na poveznici ovdje.

Za sudjelovanje u drugoj fazi odabrat ćemo do 12 timova koji od svojih projekata žele stvoriti deep-tech startupe.

Prijaviti se možete putem poveznice ovdje.

Veselimo se prijavama!

Autor: Ivana Bašljan Puceković
Popis obavijesti