Otvorene prijave za prvu fazu Nuqleusa!

Prijave za Nuqleus program službeno su otvorene. Od ponedjeljka, 5. prosinca 2022. do nedjelje, 15. siječnja 2023. godine pozivamo te da zajedno krenemo graditi novu generaciju hrvatskih deep-tech startupa.

Kako možeš sudjelovati u prvoj fazi, koji izazovi su predstavljeni od naših industrijskih partnera te kako se prijaviti pročitaj u nastavku obavijesti.

U prvoj fazi našeg programa možeš sudjelovati na dva načina:

  • Prijavom vlastitog projekta/ideje – baviš se istraživanjem u specifičnom znanstvenom području i misliš da rezultati tvog istraživanja imaju dobar potencijal za komercijalizaciju, ali ti nedostaju znanja, članovi tima i/ili partneri nužni za krenuti u tom smjeru. Reci nam više o sebi i svom projektu!

  • Prijavom u ulozi stručnjaka - Pokrećeš vlastite projekte i često oko sebe vidiš probleme za koje pokušavaš pronaći rješenje. Tražiš tim kojemu bi se priključio/la u razvoju njihove ideje ili koji ćeš formirati oko nekog od zadanih izazova naših industrijskih partnera. Voljeli bismo te upoznati! 

Izazove i prepoznate poslovne prilike naših industrijskih partnera AVL-AST, GDi, Infobip, InfoDom, Končar Digital i Rimac Technology pronađi na poveznici ovdje.

Za sudjelovanje u prvoj fazi odabrat ćemo do 40 sudionika koji svoje znanje, ideje i projekte žele usmjeriti u razvoj deep-tech startupa. 

Detalje o programu pronađi na poveznici ovdje.

Veselimo se onome što nas čeka!

Autor: Ivana Bašljan Puceković
Popis obavijesti