Ovogodišnje izdanje Career Speed Datinga otvorilo je svoje prijave za studente! Događaj će se održati 15. prosinca 2022. godine u online izdanju, a svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje do petka, 25. studenoga 2022. godine. Organizatori događaja, Centar karijera FER-a i studentska udruga eSTUDENT, pozivaju te da se prijaviš putem poveznice i maksimalno iskoristiš svojih 8 minuta!

Pitate se zašto se prijaviti?

  • Career Speed Dating jedinstveni je događaji koji će na jednom mjestu – ove godine u svojem online izdanju, povezati studentice i studente te predstavnike poduzeća.
  • Imat ćete priliku upoznati predstavnike poduzeća kroz osmominutne informativne razgovore.
  • Ove godine prijavljena su 54 poduzeća podijeljena u 9 skupina koje se razlikuju po stručnim interesima i željenim profilima studentica i studenata.
  • Vaša najveća prednost je što samostalno birate s kojom skupinom poduzeća ćete dejtati ovisno o vašim interesima.
  • Career Speed Dating sjajna je prilika da usavršite svoje prezentacijske vještine i upoznate predstavnike poduzeća čije vas područje rada zanima.
  • Uz to, nakon informativnog razgovora dobit ćete, ali i dati, povratnu informaciju na protekli razgovor.

Create Your Core Connection!

Uzmite stvar u svoje ruke i prijavite se na Career Speed Dating do petka, 25. studenoga 2022. godine! Koje skupine poduzeća mogu biti vaše dejting opcije provjerite na poveznici, a za više informacija pratite službenu stranicu događaja na Instagramu, LinkedInu i Facebooku.


Vidimo se 15. prosinca 2022. godine!

Autor: Lucija Ropret
Popis obavijesti