Poziv učenicima osnovnih škola za...

Radionice Matematika za radoznale RADDAR održavat će se srijedom od 18 sati u prostorijama XV. gimnazije, počevši od 19. listopada 2022., svaki drugi tjedan.

Radionice Programiranje u Pythonu RADDAR_prog održavat će se utorkom od 18 sati u prostorijama XV. gimnazije,  počevši od 18. listopada 2022., svaki drugi tjedan.

Posjeti laboratorijima Fakulteta elektrotehnike i računarstva odvijaju se jednu subotu u mjesecu i to je zajednička radionica za polaznike Matematike i za polaznike Programiranja u Pythonu.

Roditelji svoju djecu mogu prijaviti na radionice popunjavanjem online upisnice ovdje.

Radionice iz matematike će se održavati prema dobi učenika tj. razredu koji učenik pohađa u osnovnoj školi dok će se radionice iz programiranja u Pythonu organizirati u tri grupe, ovisno o predznanju. Učenik može pohađati samo jednu od radionica, ali i obje. Eventualna dodatna pitanja vezano za matematičke radionice možete postaviti gospođi Vesni Ovčina na vovcina@mioc.hr, a za radionice Programiranje u Pythonu gospođi Zlatki Markučič na zmark@mioc.hr.

Studenti i voditelji programa RADDAR upravo su dobili Rektorovu nagradu u kategoriji društveno korisnog rada za akademsku godinu 2021./2022.!

Autor: Petra Škaberna
Popis obavijesti