Poziv na Simpozij industrijske...

S velikim zadovoljstvom vas pozivamo da nam se u što većem broju pridružite na Simpoziju industrijske elektronike - SINE2022, tradicionalnom okupljanju i druženju inženjera, studenata i profesora. SINE 2022 će se održati 3. lipnja u restoranu Lido na Jarunu, s početkom u 19 sati.

Registracije su otvorene, a više informacija pronađite u nastavku obavijesti i na internetskim stranicama događaja SINE 2022. Prvi krug registracija je otvoren do petka, 20. svibnja. Broj sudionika je ograničen te vas pozivamo za svoje mjesto osigurate što prije.

Nakon dvogodišnje pauze, vidimo se uskoro na SINE 2022!

 

SINE je nastao osamdesetih godina kao okupljanje i upoznavanje diplomiranih inženjera i studenata smjera Industrijske elektronike. Simpozij tradicionalno organiziraju stariji studenti, a danas u njemu sudjeluju studenti smjerova Elektroničko i računalno inženjerstvo, Obradba informacija i Znanost o podacima kao nasljednici smjera Industrijska elektronika te studenti kojima su mentori nastavnici Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija (ZESOI) FER-a.

SINE studentima pruža jedinstvenu priliku upoznavanja i podjelu iskustava sa starijim i bivšim studentima. Omogućava im komunikaciju s kolegama iz gospodarstva kao potencijalnim organizatorima stručnih praksi, poslodavcima i partnerima. U ugodnoj i opuštenoj atmosferi, uz zabavni program koji pripreme studenti ili profesori.

Cijena ulaznice za alumne iznosi 300,00 kuna, a cijena za studente 175,00 kuna. Ulaznice se mogu platiti putem službene web stranice SINE 2022.

 

 

Autor: Petra Škaberna
Simpozij industrijske elektronike - SINE 2022
3. lipnja 2022. 19:00  -  4. lipnja 2022. 01:00
Popis obavijesti