Ako razmišljaš o odlasku na studij u inozemstvo, Erasmus+ razmjenu, Work&Travel ili jednostavno želiš upoznati internacionalne studente i s njima porazgovarati - ESN Zagreb i ESN Hrvatska imaju pravo rješenje za tebe!

Pozivamo te na Sajam mobilnosti koji će se održati u ponedjeljak, 16. svibnja 2022., od 10 do 16 sati u Galeriji FER-a. Na raznim štandovima moći ćeš razgovarati s ljudima koji se svakodnevno bave organizacijom raznih vrsta mobilnosti, a ako te zanimaju Erasmus prakse i kako pronaći poduzeće za sebe - imamo organizirano i predavanje sa svim potrebnim informacijama u Sivoj Vijećnici! Za točan raspored predavanja prati društvene mreže ESN-a Zagreb.

Sajam mobilnosti održat će se u sklopu Erasmus Festivala - trodnevnog događaja koji traje od 16. do 18. svibnja i na kojem imaš priliku saznati sve što te zanima o mobilnosti iz prve ruke!

 

Ako pak iz prve ruke želiš čuti kakav je studentski život u Estoniji ili kako odabrati strano sveučilište ako si dvopredmetni student, odgovore možeš potražiti na događaju Meet&Greet: Erasmus 101, gdje te, uz kavu i kekse, čeka čak 25 govornika! Ako si više natjecateljski tip, ne brini! Za tebe smo pripremili internacionalni pub kviz gdje možeš pokazati svoje znanje o drugim kulturama, ali i naučiti nešto novo, dok te treći dan čekamo na Jarunu uz odbojku, košarku i nogomet! 

I za kraj, vjerujemo da želiš okusiti izlazak kao da si na Erasmusu, a da pritom ne moraš napustiti Zagreb. Iz tog razloga zadnji dan Erasmus Festivala hodamo Tkalčom, a kasnije u Ritmu Grada plešemo u veselom ritmu na najbolje glazbene hitove!

Klikom na link saznaj više o samom događaju i načinima na koje se možeš prijaviti, a uvijek nam se možeš javiti putem Facebooka i Instagrama i pitati nas što god te zanima u vezi razmjene i nadolazećeg Erasmus Festivala! Nadamo se da se vidimo!


 

Autor: Petar Ljubotina
Sajam mobilnosti
16. svibnja 2022. 10:00  -  16:00
Popis obavijesti