Dugoočekivani povratak Job Faira odvest će te na novu lokaciju, ali ostajemo u kvartu! Nakon godina i godina prepunih hodnika na FER-u, ove ćete godine prošetati do susjedne Sportske dvorane Martinovka.

Što će biti u Martinovki umjesto utakmica?
 

Na petnaestom Job Fairu koji će se održati 11. i 12. svibnja u Sportskoj dvorani Martinovka, umjesto sportskih utakmica, moći ćete posjetiti više od 120 štandova, upoznati se s ljudima iz industrije, dobiti uvid u njihov posao i saznati što su zanimljivo pripremili za program na pozornici.

Uz labirint štandova, paralelno na pozornici koja je u središtu Job Faira, moći ćete& poslušati talkove, panel raspravu ;i nasmijati se uz hot talk na kojima će gosti iz globalnih i hrvatskih tehnoloških poduzeća predstaviti aktualne i uzbudljive teme iz mnogih područja IT-a i znanosti. Za radionice ćete ipak ostati na dobro poznatom FER-u, dok će se na kraju prvog dana zabava, odnosno Loosen up party održati u KSET-u.

Job Fair organizira se u skladu s trenutno važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, a sve sudionike pozivamo na odgovorno ponašanje.

Za više informacija posjetite službenu internetsku stranicu Job Faira te zapratite Facebook stranicu i Instagram profil. Također, pretplatite se na Job Fairov YouTube kanal gdje možete pratiti Job Fair od doma, ali i vidjeti kako nam je bilo prošle godine! Job Fair organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Autor: Lucija Ropret
Job Fair se seli u Martinovku!
11. svibnja 2022. 09:00  -  12. svibnja 2022. 19:00
Popis obavijesti