Uvodni sat za Erasmus studente

Neposredno prije početka ljetnog semestra ak. god. 2021./2022. održan je Uvodni sat za međunarodne studente koji su stigli na FER u sklopu programa mobilnosti Erasmus+.

Pored zemalja iz kojih nam već tradicionalno dolazi veći broj studenata na razmjenu, poput Austrije, Francuske, Italije, Makedonije, Njemačke, Poljske, Slovačke, Španjolske, Švedske i Turske, veseli nas što smo u ovom semestru ugostili i studente iz partnerskih zemalja, i to Čilea, Indonezije i Kolumbije!

FER je kao prihvatnu instituciju u ljetnom semestru odabralo 36 studenata iz ukupno 13 zemalja, a njih troje produljilo je svoj boravak u Zagrebu za još jedan semestar.

Prodekanica za nastavu izv. prof. dr. sc. Mihaela Vranić na početku je pozdravila okupljene i poželjela im dobrodošlicu, a potom je ECTS koordinator, izv. prof. dr. sc. Damir Pintar održao prezentaciju u kojoj je studente upoznao s ključnim informacijama i mogućnostima koje im FER puža tijekom mobilnosti.

Na kraju druženja međunarodnim studentima predstavili su se naši buddyji, studenti FER-a, koji će im u prvim danima i tjednima pomoći da se što bolje snađu i što brže upoznaju sve čari studiranja u Zagrebu i Hrvatskoj.

Sretno svima i dobro nam došli!

Autor: Petra Škaberna
Popis obavijesti