Legendarni sajam poslova koji poduzeća i studenti s nestrpljenjem čekaju već dvije godine, napokon se vraća i to u punom sjaju!

Kada se održava Job Fair?

Nakon dvije godine održavanja Job Fair Meetupa, tijekom kojeg su se studenti i poslodavci mogli hibridno družiti, došlo je vrijeme za upoznavanje uživo. Tako je, 15. Job Fair se vraća! Najveći sajam poslova orijentiran na studente tehničkih fakulteta i interesa održat će se 11. i 12. svibnja 2022.

P. S. Ubrzo se otvaraju i prijave za poduzeća!

U nastavku obavijesti doznajte koje su novosti ovogodišnjeg Job Faira i što posjetitelji mogu očekivati.

Što očekivati?

Preko 100 domaćih i inozemnih poduzeća zainteresiranim studentima predstavit će svoje projekte, tehnologije i znanja na kreativno uređenim štandovima, talkovima, radionicama i panel raspravama.

Studenti će s druge strane u razgovoru s poslodavcima moći saznati sve o mogućnostima obavljanja prakse i zaposlenja te se tako upoznati s aktualnostima na tržištu rada.

Koje su novosti?

Uz glavni program Job Faira, posjetitelji će se na kraju prvog dana u opuštenoj atmosferi uz zabavne aktivnosti moći družiti s potencijalnim budućim poslodavcima. A sudeći po uzbuđenosti organizatora, očekuje se i nastavak tradicije Hot Talka - razgovora u kojem uz konzumaciju ljutih umaka sudionici odgovaraju na jednako vruća pitanja.

Osim toga, Job Fair se seli! A gdje točno? Saznajte uskoro!

Job Fair će biti organiziran u skladu s važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite koje će vrijediti u periodu organizacije događaja.

Za više informacija pratite internetsku stranicu, Facebook stranicu, Instagram profil i YouTube kanal Job Faira. Job Fair organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Autor: Lucija Ropret
Događaj
8. veljače 2022. 08:30
Nepoznata lokacija
Popis obavijesti