SPOCK radionica: "Building a...

Prvo predavanje u sklopu šeste generacije SPOCK-a pod nazivom "Building a Successful Business" održat će se 25. siječnja u 16:00 sati u dvorani B1 na FER-u. Predavanje će održati Luka Abrus. Luka je partner u agenciji Five, fokusiranoj na izgradnju digitalnih strategija i proizvoda kroz urede u New Yorku i Hrvatskoj. U ožujku 2021. godine Five je akviziran od strane londonskog poduzeća Endave te se tako pridružuje industrijskom lideru s više od 10.000 zaposlenika u 20 zemalja.

Na predavanju će sudionici saznati više o pokretanju poslovanja iz Hrvatske, okupljanju i izgradnji tima, kako znati kad je vrijeme posvetiti se razvoju startupa u potpunosti, od kuda financijska sredstva za razvoj startupa te kako skalirati poslovanje.

U sklopu ovog predavanja obilježit će se i 20 godina od pokretanja Studentskog poduzetničkog inkubatora na FER-u (SPI@FER). Pokretač i voditelj SPI-a bio je prof. dr. sc. Vedran Bilas koji će se obratiti sudionicima te ispričati nekoliko detalja oko pokretanja i djelovanja inkubatora. SPI@FER osnovan je u prosincu 2002. godine odlukom Fakultetskog vijeća, a s radom je počeo 2003. godine odabirom prvih studentskih timova i izvedbom programa koji je obuhvaćao osnove financija i poslovnog planiranja, osnove intelektualnog vlasništva i marketinga.

Predviđeno trajanje događaja je 90 minuta, a broj sudionika je ograničen. Za sudjelovanje je potrebna važeća COVID potvrda te prijava putem obrasca na poveznici. U slučaju promjena vezanih za ograničavanje okupljanja, predavanje će se održati online putem Zooma.

Autor: Matija Srbić
SPOCK radionica: "Building a Successful Business"
25. siječnja 2022. 16:00  -  17:30
B1
Popis obavijesti