Otvorene su prijave za studente za...

Ovogodišnje izdanje Career Speed Datinga otvorilo je svoje prijave za studente. Šesti po redu Career Speed Dating održat će se 9. prosinca 2021. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Organizatori događaja su Centar karijera FER-a i studentska udruga eSTUDENT.

Prijave studenata za sudjelovanje na događaju traju od 2. do 19. studenoga 2021.

Zašto se prijaviti na Career Speed Dating?

Career Speed Dating događaj je koji na jednom mjestu okuplja poduzeća u potrazi za praktikantima i zaposlenicima te studente koji traže posao ili praksu. Predstavnici poduzeća i studenti u sklopu Career Speed Datinga imaju priliku međusobno se upoznati kroz 8 - minutne razgovore za posao. Ove godine sudjelovat će 54 poduzeća koja će potom biti podijeljena u 9 skupina prema industrijama u kojima djeluju i profilu kandidata koje traže, a studenti pri prijavi na događaj imaju mogućnost odabrati skupinu s kojom će voditi razgovore. Osim što prijava na Career Speed Dating studentima otvara mogućnost za dobivanje prakse ili posla, na ovaj način imaju i priliku unaprijediti vještine vođenja razgovora za posao te pobliže upoznati poduzeća s područja rada koja ih zanimaju.

Prijave za studente na ovogodišnji Career Speed Dating traju do 19. studenoga. Događaj će biti organiziran uz poštivanje, u tom trenutku, važećih epidemioloških mjera, a za više informacija o Career Speed Datingu posjetite internetsku ili Facebook stranicu događaja.

Autor: Nikolina Relić
Popis obavijesti