Krenule su prijave za novu generaciju SPOCK-a! Program je namijenjen zaposlenicima Sveučilišta u Zagrebu i znanstveno-istraživačkih institucija te studentima preddiplomskih, diplomskih i doktorskih studija, kao i onima koji su završili studij unazad dvije godine. Uz sve pogodnosti iz prošlogodišnjeg programa, odabrani timovi šeste generacije imat će priliku izravno se povezati s novim investicijskim fondom koji će investirati u znanstveno-istraživačke projekte s potencijalnom visokom komercijalnom vrijednošću za gospodarstvo.

Za sva pitanja o programu održat će se i predstavljanje programa u sklopu događaja ScienceUp koji se organizira u suradnji s udrugom Penkala. Prvi ScienceUp će se održati 16. studenoga s početkom u 17:30 sati u prostorima inkubatora BIRD. Na događaju će se prezentirati pojedinosti oko SPOCK-a te ostale trenutno dostupne mogućnosti, aktivnosti i programi kroz koje se istraživači i znanstvenici mogu uključiti u startup ekosustav. Više informacija o tome kako se prijaviti za sudjelovanje na događaju i kako saznati odgovore na sva pitanja vezana uz SPOCK i slične prilike dostupno je na Penkalinoj internetskoj stranici.

Prijave projekata i ideja za sljedeću generaciju SPOCK-a otvorene su do 10. prosinca, a svi zainteresirani za startup edukaciju mogu se prijaviti putem prijavnog obrasca dostupnog na https://spock.fer.hr/prijave/.

Više informacija o SPOCK-ovom programu startup edukacije dostupno je na internetskoj stranici SPOCK-a.

Autor: Matija Srbić
ScienceUp #1
16. studenog 2021. 17:30  -  19:00
Popis obavijesti