Poziv učenicima osnovnih škola za...

Radionice Matematika za radoznale RADDAR kao i radionice Programiranje u Pythonu RADDAR_prog, održavat će se svaki drugi tjedan, počevši od 18. listopada 2021.

Radionice će se odvijati u prostorijama XV. gimnazije; ponedjeljkom od 18 sati radionice Matematika za radoznale RADDAR, a utorkom u 18 sati radionice Programiranje u Pythonu RADDAR_prog.

Radionice iz matematike će se održavati prema dobi učenika tj. razredu koji učenik pohađa u osnovnoj školi, dok će se radionice iz programiranja u Pythonu organizirati u tri grupe, ovisno o predznanju.

Planirano je da jednu subotu u mjesecu (prije podne) radionica bude zajednička i za polaznike Matematike i za polaznike Programiranja u Pythonu prvenstveno u dvoranama i laboratorijima Fakulteta elektrotehnike i računarstva, ali i drugim tehničkim fakultetima.

Roditelji svoju djecu mogu prijaviti na radionice popunjavanjem online upisnice dostupne OVDJE. Učenik može pohađati samo jednu od radionica, ali i obje.

Eventualna dodatna pitanja vezano za matematičke radionice možete postaviti gospođi Vesni Ovčina na vovcina@mioc.hr, a za radionice Programiranje u Pythonu gospođi Zlatki Makučič na zmark@mioc.hr.

Učenici koji pohađaju radionice trebaju se pridržavati kućnog reda XV. gimnazije te važećih epidemioloških mjera (higijena ruku, dezinfekcija i obvezno nošenje maskica).

Autor: Petra Škaberna
Popis obavijesti