Održane svečane promocije magistara i...

Svečane promocije magistara i prvostupnika inženjera generacije 2020. održane su 18. i 19. rujna 2021. godine u Studentskom centru u Zagrebu.

FER-ovu generaciju 2020. čini više od 1000 mladih stručnjaka iz područja elektrotehnike, informacijskih i komunikacijskih tehnologija i računarstva odnosno 481 magistar inženjer, 558 prvostupnika inženjera te 30 sveučilišnih specijalista.

Pored samih pristupnika, svečanost su dodatno uveličali brojni članovi obitelji, prijatelji i kolege kojima se na početku promocije poticajnim govorom obratio dekan FER-a, prof. dr. sc. Gordan Gledec.

Našim magistrima inženjerima inspirativne riječi uputili su predstavnici iz industrije i ugledni alumni FER-a, direktor poduzeća Tehnozavod-Marušić d.o.o., Krešimir Marušić te direktor i osnivač poduzeća Entrio tehnologije d.o.o., Berislav Marszalek.

Na promocijama su se svojim kolegama prijateljskim riječima obratili i predstavnici studenata: magistrima inženjerima Valentina Fatorić, Mate Paulinović, Fran Milković i Ivan Gredičak, a prvostupnicima Tin Župančić, Karlo Valentin Cihlar, Rino Čala i Patrik Okanović.

Snimku promocija možete pogledati na našem YouTube kanalu (prvostupnici, magistri), a fotografije su dostupne ovdje.

Napomena: radi velikog broja fotografija, one će se dodavati postupno i s manjim zakašnjenjem. Zahvaljujemo na razumijevanju!

Autor: Petra Škaberna
Popis obavijesti