Poziv na radionicu: Trend and...

Pozivamo vas na radionicu Trend and Innovation Network Dialogue Meeting – Automation & Robotics, koja će se održati u četvrtak, 7. listopada 2021. godine s početkom u 9:00 sati u Hotelu Capital (Jurišićeva 22).

Tom će prilikom prof. dr. sc. Zdenko Kovačić, voditelj Laboratorija za robotiku i inteligentne sustave upravljanja (LARICS) održati izlaganje na temu "Pregled istraživanja laboratorija za robotiku i inteligentne sustave upravljanja", a potom će sudjelovati i na Okruglom stolu čiji će moderator biti prodekan za znanost, prof. dr. sc. Nikola Mišković. Okrugli stol koji će nastojati pružiti odgovore na pitanja kako se razvoj automatizacije i robotike može poticati u Republici Hrvatskoj, koje su glavne prepreke koje sprječavaju usvajanje i integraciju naprednih rješenja te kako se one mogu prevladati.

Program radionice možete preuzeti ovdje, a prijave se zaprimaju putem poveznice ovdje, do utorka, 5. listopada 2021.

Radionicu organizira Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, u sklopu projekta "Central Europe Upstreaming for Policy Excellence in Advanced Manufacturing & Industry 4.0 towards 2030 - CEUP2030". HAMAG-BICRO sudjeluje kao partner na projektu CEUP2030, financiranom iz Programa transnacionalne suradnje INTERREG Središnja Europa 2014. - 2020. kojim se žele kreirati politike u području Industrije 4.0., odnosno napredne proizvodnje u Srednjoj Europi (SE). Koncept projekta osmišljen je kako bi izašao u susret izazovima i potrebama trenutno dostupnog visokokvalitetnog inovacijskog znanja na području SE.

Autor: Petra Škaberna
Trend and Innovation Network Dialogue Meeting – Automation & Robotics
7. listopada 2021. 09:00  -  11:30
Popis obavijesti