FER posjetila novoizabrana uprava...

Upravu FER-a danas je posjetila novoizabrana uprava Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, koja s 1. listopadom 2021. godine preuzima upravljanje Fakultetom.

Novoizabrani dekan FERIT-a, prof. dr. sc. Tomislav Matić, bio je u pratnji svoje buduće Uprave koju čine prodekan za nastavu i studente izv. prof. dr. sc. Danijel Topić, prodekan za znanost i poslijediplomske studije prof. dr. sc. Robert Cupec, prodekan za poslovanje, tehnologiju i suradnju s gospodarstvom izv. prof. dr. sc. Marinko Barukčić te prodekan za međunarodnu suradnju izv. prof. dr. sc. Emmanuel Karlo Nyark. Osječku delegaciju ugostili su dekan FER-a prof. dr. sc. Gordan Gledec, prodekanica za nastavu izv. prof. dr. sc. Mihaela Vranić, prodekan za poslovanje prof. dr. sc. Mario Vražić i prodekan za znanost prof. dr. sc. Nikola Mišković.

Uprava FER-a i izabrana uprava FERIT-a razmijenile su iskustva vezana za organizaciju i upravljanje, uređenje nastavnih programa i procesa te mogućnosti jačanja znanstvenoistraživačke i gospodarske suradnje na lokalnoj i međunarodnoj razini.

Autor: Petra Škaberna
Popis obavijesti