Podnošenje kandidature za Studentski...

Obavještavaju se studenti preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija FER-a da se mogu kandidirati za Studentski zbor FER-a i Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu.

Izbori studenata za Studentski zbor FER-a i Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu održat će se u utorak, 23. ožujka 2021. godine i u srijedu, 24. ožujka 2021. godine od 8 do 20 sati u auli Fakulteta uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Na izborima za Studentski zbor FER-a birat će se 40 studentskih predstavnika od kojih najmanje 13 (trinaest) moraju biti studenti poslijediplomskog studija.

Kandidature za Studentski zbor FER-a podnose se Izbornom povjerenstvu FER-a, a predaju u Studentsku službu osobno (pozvoniti na vrata Studentske službe radnim danom od 8 do 16 sati) ili putem pošte zaključno s 12. ožujkom 2021. godine.

Kandidature za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu podnose se Izbornom povjerenstvu Sveučilišta, na Rektorat Sveučilišta u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske 14, 10000 Zagreb zaključno s 12. ožujkom 2021. godine do 21 sat, odnosno šalju preporučenom poštom zaključno s 12. ožujkom do 23:59 sati.

Svaki student preddiplomskog, diplomskog i poslijediplomskog studija FER-a ima pravo birati za Studentski zbor Fakulteta i Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu. Za studentskog predstavnika mogu se kandidirati studenti koji zadovoljavaju uvjete propisane odredbama Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama.

U prilogu se nalazi:

Predsjednica Izbornog povjerenstva FER-a
Izv. prof. dr. sc. Ljiljana Brkić

Autor: Tomislav Matleković
Popis obavijesti