ConTEL 2021 - 16. međunarodna konferencija o telekomunikacijama, održat će se u Zagrebu od 30. lipnja do 2. srpnja 2021. godine. Konferencija će, uz tehničko kosponzorstvo udruženja IEEE, svojim programom pružiti priliku akademskoj i industrijskoj zajednici da odgovore na nove istraživačke izazove i raspravljaju o pitanjima u informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji s naglaskom na modernim telekomunikacijama.

Cilj konferencije je obuhvatiti trenutne i nadolazeće mrežne tehnologije koje omogućavaju sveprisutni Internet i komunikacije kao ključne pokretače povezanog informacijskog društva. S novim uslugama i pristupnim mrežama raste sve veća potreba za poboljšanjem mrežne infrastrukture - ne samo u pogledu kvalitete i performansi, već i skalabilnosti, mobilnosti, energetske učinkovitosti i integracije tehnologija. Program konferencije predstavit će najnovija dostignuća u odabranim područjima vezanim uz konferenciju kroz redovne i specifične tematske sjednice te radionice

Pozivamo sve zainteresirane autore da prijave svoje znanstvene radove vezane uz područje telekomunikacija. Svi prijavljeni radovi prolaze najmanje dvije dvostruko anonimne recenzije te će, ukoliko budu prihvaćeni, biti objavljeni u digitalnoj bazi IEEE Xplore. Rok za prijavu radova je nedjelja, 21. ožujka 2021. godine.

Više informacija saznajte na www.contel.hr.

Autor: Marin Vuković
ConTEL - međunarodna konferencija o telekomunikacijama
30. lipnja 2021. 09:00  -  2. srpnja 2021. 16:00
Popis obavijesti