Prijavite se na drugi Job Fair Meetup, umrežite se s perspektivnim studentima STEM usmjerenja i pronađite svoje buduće kolege!

Drugi Job Fair Meetup održat će se od 10. do 14. svibnja na Fakultetu elektrotehnike i računarstva te u Klubu studenata elektrotehnike koji su ponovno spremni ugostiti vrhunska tehnološka poduzeća iz različitih industrija, ali i izložiti njihove poslovne ponude. Sudjelujte u opuštenoj atmosferi umrežavanja i na neformalan način razmijenite svoja znanja i iskustva uz talk, radionicu ili panel raspravu i tako studentima približite aktualne tehnološke teme, probleme, rješenja, ali i mogućnosti zapošljavanja i razvoja karijere u Hrvatskoj.

Osvježene teme talkova

I ove godine će u centru pažnje Meetupa biti tematski talkovi kao odlična prilika za predstavljanje u jednoj od tri nove kategorije: Career Ladder, Dangerous Dip i (Dis)Continued Tech. U 20 minuta, poduzeća mogu ispričati studentima s kojim izazovima su se susreli na karijernom putu, očarati ih fleksibilnošću u rješavanju zahtjevnih problema struke, ali i otkriti kako zadržati konkurentnost na dinamičnom tržištu današnjice koje zahtjeva kontinuiranu prilagodbu novim trendovima. Osim uživo u KSET-u, talkovi će biti popraćeni i putem video prijenosa na YouTube kanalu Job Fair Meetupa.

Praktična znanja su tražena

Osim putem talkova, poduzeća se mogu iskazati putem inspirativnih radionica gdje unutar 90 minuta manjoj grupi zainteresiranih studenata mogu prenijeti konkretna znanja i iskustva o zanimljivoj temi iz područja rada kako bi studenti željni znanja mogli sreći vrijedne vještine koje će ih kasnije učiniti konkurentnima na tržištu rada. Otkrijte im koja načela u struci njegujete te koja će im pomoći da se istaknu prilikom budućeg zapošljavanja!

Bonus dana je panel rasprava

Uz tematske talkove, vrhunac svakoga dana na pozornici KSET-a bit će panel rasprava koja će drugačijom, specifičnom temom okupiti predstavnike poduzeća kao dio gospodarske zajednice, stručnjake iz znanosti te studente iz akademske zajednice, sa zajedničkim ciljem približavanja aktualne tematike publici odgovarajući na zanimljiva pitanja i diskutirajući o međusobnim perspektivama. Poduzećima je ovo idealna prilika za osvajanje pažnje studenata pričama i iskustvima kojima ih se može uvjeriti zašto se trebaju razvijati baš kod njih!

Umrežavanje uz upoznavanje

Osim kreativnih sadržaja putem kojih će se poduzeća moći predstaviti, također će se moći i upoznati sa studentima koji su sudjelovali na njihovom talku, radionici ili panel raspravi putem umrežavanja u intimnoj atmosferi. Predstavnici poduzeća će na taj način moći stupiti u direktan kontakt sa znatiželjnim studentima i odgovoriti na sva njihova pitanja. Prilikom prijava studenti dobivaju i QR kod koji poduzeća mogu skenirati i tako jednostavnije pronaći sve studente koji su ostvarili impresivan prvi dojam među ostalim sudionicima Meetupa čiji se životopisi također nalaze u bazi životopisa.

Vrijeme je za prijavu!

Poduzeća se mogu prijaviti do 26. veljače putem internetske stranice Job Fair Meetup. Prijavom na Meetup, poduzeća mogu dobiti svoje mjesto na jednom od pet dana karijernih prilika koje će okupiti perspektivne studente, ali i druga uspješna poduzeća – upravo zato je važno uloviti mjesto na vrijeme!

Job Fair Meetup će biti organiziran u skladu s važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite koje će vrijediti u periodu organizacije događaja.

Za više informacija pratite Job Fair Meetup internetsku stranicu, Facebook stranicu i Instagram profil. Job Fair Meetup organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Autor: Tea Jermaniš
Popis obavijesti