Oživi svoju akademsku godinu, umreži se s poduzećima i istraži njihove poslovne ponude na Job Fair Meetupu!

Već dobro poznata mjesta, Fakultet elektrotehnike i računarstva i Klub studenata elektrotehnike, od 10. do 14. svibnja 2021. godine ponovno će ugostiti vrhunska tehnološka poduzeća iz različitih industrija koja su za sve posjetitelje pripremila aktualne poslovne ponude. Upoznaj se s njihovim predstavnicima u opuštenoj atmosferi i uživaj u velikom izboru poslovnih prilika koje će i najizbirljivijima omogućiti pronalazak posla ili prakse. Različitim sadržajima, na neformalan način, možeš se umrežiti, razmijeniti znanja i iskustva te steći nove vještine. Također, uz talkove, radionice i panel rasprave u ležernoj atmosferi saznaj više o aktualnim tehnološkim temama, problemima i rješenjima te mogućnostima zapošljavanja i razvoja karijere u Hrvatskoj.

Vraćaju se poznati sadržaji!

Radi velike prošlogodišnje zainteresiranosti i pozitivnih povratnih informacija, Job Fair Meetup ponovno ti donosi mnogo uzbudljivih sadržaja putem kojih će ti brojna uspješna domaća poduzeća predstaviti svoje projekte, tehnologije i znanja održavanjem talkova u jednoj od tri kategorije: Career Ladder, Dangerous Dip i (Dis)Continued Tech, radionica gdje ćeš u manjoj grupi moći izravno učiti o specifičnoj tehnologiji i panel raspravama koje će te uvesti u aktualne teme poslovnog života. Ako želiš među prvima saznati više o pojedinim poduzećima i njihovim sadržajima, nastavit pratiti Job Fair Meetup internetsku stranicu!

Svoju ulaznicu pripremi danas!

Job Fair Meetup jedinstvena je prilika da se povežeš s vrhunskim poduzećima i tako proširiš svoju poslovnu mrežu, ali i razmijeniš dosadašnja stečena iskustva. Osim što ćeš se upoznati s velikim brojem poduzeća i istražiti njihove otvorene pozicije te tako vidjeti stanje na tržištu rada, moći ćeš iz prve ruke saznati kakvi su profili kandidata traženi te steći nove vještine koje će te učiniti konkurentnijim od ostalih kandidata prilikom prijave za posao. Zato ne zaboravi rezervirati svoje mjesto na Job Fair Meetupu putem Job Fair Meetup internetske stranice gdje početkom travnja počinju prijave, a time i otvaranje baze životopisa koja će sadržavati životopise svih studenata, a njezino ispunjavanje ti osigurava ulaznicu za Job Fair Meetup koji će imati ograničen broj sudionika.

Job Fair Meetup organizira se u skladu s trenutno važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, a studente pozivamo na odgovorno ponašanje.

Za više informacija čitaj blog na Job Fair Meetup internetskoj stranici, lajkaj Job Fair Meetup Facebook stranicu i prati na Instagramu. Također, pretplati se na Job Fair Meetup YouTube kanal gdje možeš pratiti Job Fair Meetup od doma, ali i vidjeti kako nam je bilo prošle godine. Job Fair Meetup organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Autor: Tea Jermaniš
Job Fair Meetup
8. veljače 2021. 10:00  -  12. veljače 2021. 20:00
Popis obavijesti