Career Speed Dating: Fantastična...

F skupina stvorena je za sve problem solvere. Na faksu, u društvu ili kod kuće, uvijek si ona osoba koja ne traži probleme, već rješenja. Ovdje možeš pronaći sve ono što tražiš. C#, Visual Basic ili Java? Sve to i više nudi ti ova skupina.

Istraži C# uz poduzeće KING ICT. Njihov zadatak su infrastrukturna, softverska i mrežna rješenja. Sigurni smo da ti neće biti dosadno kao članu njihovog tima jer ćeš se kroz posao susretati s ljudima iz raznih industrija – energetike, zdravstva, trgovine, poljoprivrede, telekomunikacija, itd.

Voliš prvi primjetiti neku grešku i prije svih ostalih pronaći rješenje? Mislimo da bi se slagao s ekipom iz Spana! Više od 25 godina posvećeni su razvoju softvera, servisnoj i sistemskoj integraciji te se najviše ponose što probleme riješe i prije nego što ih korisnici primijete. Prijavi se na Career Speed Dating i ne dozvoli da netko uhvati ovu priliku prije tebe!

Njihov moto je Clean. Affordable. Connected. Intelligent. Te četiri riječi reći će ti nešto više o poduzeću AVL-AST. Njihovo područje nije samo development, već simulacija i testiranje konačnog proizvoda, a to su vozila tj. motori vozila. Možda si ti karika koja nedostaje u stvaranju pogonskih sklopova ove tvrtke. Automobil na AVL – AST sustav možda nas sve odvede u zelenije, a i bolje sutra.

2e Systems timski su igrači s inovativnim softverskim rješenjima. Iza njih je 20 godina rješavanja svih problema vodećih zrakoplovnih kompanija. Uključeni su u sve procese: od bookinga, check-ina, pa do komunikacije posade. U potrazi su za analitičarima, backend i frontend programerima. Zato, opusti se i uživaj u letu!

Ako je rješavanje problema nešto što te ispunjava, nemoj čekati ni sekunde. Prijavi se ovdje do 20. studenoga! Više o Career Speed Datingu pročitaj na internetskoj ili Facebook stranici događaja.

Autor: Tea Jermaniš
Popis obavijesti