Career Speed Dating, projekt koji već petu godinu za redom spaja poduzeća i proaktivne studente, ove godine održat će se u drugačijem obliku. Spoj selekcijskog intervjua i speed datea održat će se od 8. do 10. prosinca, ali umjesto na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, bit će održan na online platformi. Organizatori, eSTUDENT i Centar karijera FER-a, odlučili su ovogodišnji događaj organizirati online zbog sigurnosti svih prijavljenih. Prijave studenata još traju, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na internetskoj stranici događaja do 20. studenog.

Koncept ostaje isti

Career Speed Dating je i dalje projekt koji spaja poslodavce i studente STEM usmjerenja kroz niz intervjua od osam minuta. Sudjelovanjem se otvara prilika za umrežavanje studenata i poslodavaca. Poduzeća se kroz sudjelovanje mogu predstaviti studentskoj zajednici i upoznati velik broj studenata koji će jednog dana možda biti njihovi zaposlenici. Ovaj događaj ima mnoge pogodnosti i za studente, od upoznavanja ljudi iz struke do mogućnosti dobivanja prakse ili zaposlenja u samo 8 minuta. Studenti mogu izabrati između 44 poduzeća koja su raspoređena u 11 skupina. Ove godine Career Speed Dating studente će spojiti s Rimac Automobilima, Axilisom, FIVEom, Undabotom, Greypom, Mediatoolkitom, Infinumom i mnogim drugima.

Career Speed Dating vas čeka

Prijavite se što prije jer prijave traju do 20. studenoga. Kako biste saznali još više informacija o Career Speed Datingu, posjetite internetsku ili Facebook stranicu događaja.

Autor: Tea Jermaniš
Career Speed Dating 2020.
8. prosinca 2020. 08:00  -  10. prosinca 2020. 18:00
FER
Popis obavijesti