Career Speed Dating: Info kava na Zoomu je online druženje na kojem ćeš imati priliku razjasniti sve nedoumice koje imaš o Career Speed Datingu. Održat će se 17. studenoga u 14:00 sati putem platforme Zoom. Organizatori projekta, Centar karijera FER-a te studentska udruga eSTUDENT, vrlo rado će odgovoriti na sva pitanja i nedoumice. Prijaviti se možeš putem poveznice.

Career Speed Dating, jedinstveni spoj klasičnog razgovora za posao i speed datea održat će se od 8. do 10. prosinca 2020. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Uz poštivanje svih epidemioloških mjera studenti će imati priliku doživjeti osmominutni intervju s najboljim poduzećima unutar 11 skupina. Ovaj događaj ima mnoge pogodnosti za studente, od upoznavanja ljudi iz struke do mogućnosti dobivanja prakse ili zaposlenja u samo 8 minuta.

Želiš saznati više o Career Speed Datingu, čuti što koja skupina poduzeća podrazumijeva ili želiš čuti kako funkcionira sam proces intervjua i saznati razne tips & tricks? U tom slučaju ovo je događaj za tebe!

Prijavi se na Career Speed Dating: Info kavu na Zoomu putem poveznice i saznaj sve što te zanima!

Autor: Tea Jermaniš
Događaj
12. studenog 2020. 14:30
Nepoznata lokacija
Popis obavijesti