Career Speed Dating: Veliki podaci...

Za sve one koji na svaki podatak gledaju s veseljem, a velika količina podataka je nešto što im uvijek donosi zadovoljstvo, skupina D je pravi odabir. Kao što i samo ime govori, skupina D bavi se područjem podatkovne znanosti, konkretno velikim količinama podataka, koje mogu biti strukturirane ili nestrukturirane.

Skupina D1

Skupina D2

Više informacija o svakom poduzeću nalazi se u nastavku obavijesti.

Imaš rješenje za svaki problem? mStart se bavi pružanjem usluga razvoja, implementacije, integracije i podrške poslovnih informacijskih sustava i rješenja. Spektar im je zaista širok što potvrđuje činjenica da se bave ERP i CRM rješenjima, internetskom trgovinom, poslovnim izvještavanjima, analitikom te rješenjima za platni promet i infrastrukturu.

Voliš raditi s podacima? Odmah se prepoznaješ kad netko spomene Data Science i Big Data? Onda je Poslovna inteligencija the one za tebe. Specijalizirani su u području implementacije inteligentnih informacijskih sustava za podršku poslovnom odlučivanju te pružaju usluge implementacije skladišta podataka, analitike velikih podataka, integracije podataka, poslovne inteligencije, planiranja i budžetiranja, financijske konsolidacije, upravljanja rezultatima poslovanja, upravljanja rizikom i upravljanja matičnim podacima.

Financijska agencija - FINA je hrvatsko poduzeće na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga. Informatički sustav ovog poduzeća zaista je od nacionalne važnosti te profesionalnost stručnih timova omogućuje pripremu i provedbu različitih projekata, od jednostavnih financijskih transakcija do najsofisticiranijih poslova u elektroničkom poslovanju.

Megatrend poslovna rješenja poznata su po kvalitetno objedinjenim uslugama iz područja informatičkih tehnologija i poslovnih rješenja, pri čemu se posebno ističu rješenja iz područja poslovne analitike, pohrane podataka, usluge podatkovnog centra i nova rješenja u oblaku. Treba im netko tko će im pomoći u savladavanju te količine podataka. Jesi li to ti?

Čak i najveći pustolovi nekad stanu, duboko udahnu i požele osjetiti sigurnost. Tu u priču ulazi Croatia Osiguranje. Poduzeće već 130 godina svojim korisnicima pruža taj osjećaj, a u tih stotinjak godina stane i puno podataka. Pokaži da možeš i priključi se timu jednog od najstarijih poduzeća ove skupine.

Zvuči li ti posao u globalnom IT poduzeću za cloud platforme i kognitivna rješenja primamljivo? Ako da, svoj match pronaći ćeš u poduzeću IBM. Poznatiji i kao Big Blue, sigurno će te zadiviti svojim širokim portfoliom raznovrsnih karijernih prilika i internih politika koje su okrenute na rast, razvoj, uspjeh, ali i odgovornost pri kreiranju inovacije koje mijenjaju svijet.

Želiš li raditi na velikim razvojnim projektima na najnovijim open source tehnologijama? Onda imamo rješenje! Oni rade poslovna rješenja koja stvaraju vrijednost i to od podataka koje dobivaju od klijenata. Dođi u SYNTIO, poduzeće koje se bavi izgradnjom softverskih rješenja za pretvaranje korisničkih podataka u mjerljivu korist.

Ono što spaja big datu i informacijsku sigurnost zove se INFIGO. Fokusirani su na pružanje vrhunske usluge u području informacijske sigurnosti, ali i općeg zadovoljstva klijenata te budućnost vlastitog poduzeća. Dođi na spoj s INFIGOm i budi dio njihove vizije.

Dokaži da možeš baratati podacima skupine D. Prijavi se ovdje do 20. studenoga! Više o Career Speed Datingu pročitaj na internetskoj ili Facebook stranici događaja.

Autor: Tea Jermaniš
Popis obavijesti