Skupina C obuhvaća jednu od najstarijih disciplina na svijetu, komunikaciju. Važno ti je da si uvijek dostupan i da sve što ti treba možeš dobiti jednim klikom? Onda sigurno dijeliš interese sa skupinom C. Danas je potražnja za brzim, efikasnim i kvalitetnim procesom komunikacije veća nego ikad prije. Budi dio svijeta inovacija i pridruži se poduzećima iz ove skupine.

Saznaj više o svakom poduzeću u nastavku obavijesti.

Poveži se s vodećim poduzećem u industriji telekomunikacija, A1. Danas su nam komunikacijski kanali važniji nego unazad par godina, pa čak i mjeseci. Budi dio njihovog tima i pokaži svoje znanje u korištenju informacijskih i komunikacijskih tehnologija. Upamti, ti povezuješ!

Poduzeće Sedam IT punom parom radi na informatičko-komunikacijskim rješenjima i uslugama. Pokaži svoju inovativnost i brzinu jer svojim znanjem i učinkovitošću ne štediš samo svoje, već i klijentovo vrijeme. Sedam IT svojim rješenjima za poslovne sustave, analizom podataka i automatizacijom procesa rješava brige svojih klijenata, a time sebe dovodi u sam vrh. Jeste li spremni?

U fokusu su im osnovni bankarski proizvodi koji klijentima pružaju veću vrijednost. Fokus im je raditi manje stvari, ali kvalitetno. U potrazi su za software developerima, a oni su Addiko banka. S njima uđi u svijet jasnog, jednostavnog i izravnog bankarstva.

Ericsson Nikola Tesla je vodeći regionalni isporučitelj komunikacijskih proizvoda i usluga u operatorskom segmentu. Klijenti su raznovrsni – promet, multimedijska komunikacija, zdravstvena zaštita, državna uprava i komunalne djelatnosti. Priključi se i sudjeluj u isporuci vrijednih proizvoda i usluga.

Iskusi sve čari ICT-a i dođi u skupinu C. Prijavi se ovdje do 20. studenoga! Više o Career Speed Datingu pročitaj na internetskoj ili Facebook stranici događaja.

Autor: Tea Jermaniš
Popis obavijesti