Career Speed Dating: Bez brige se...

Ova skupina okuplja matematičare i programere. U svojem poslu orijentirani su na razvoj algoritama pomoću kojih ubrzavaju i automatiziraju procese koji zahtijevaju dosta računanja i analize. Razvoj algoritama zahtjeva stabilnu i čvrstu logiku unutar polja matematike te znanje u programskim jezicima poput C, C++, Fortran i sl. koji imaju najbolje performanse za složene matematičke izračune i algoritme.

Skupina B1

Skupina B2

Saznaj više o svakom poduzeću u nastavku obavijesti.

Želiš li svoju karijeru započeti u najbržoj, in-memory, graf bazi podataka na svijetu koja omogućava pretvaranje složenih podataka u optimalna rješenja za unapređenje poslovnih procesa? Dođi u Memgraph i sve zadivi svojim znanjem o (mem)grafovima.

Na ovogodišnjem Career Speed Datingu čeka te i jedan game studio. Izrada visokokvalitetnih video igara za svjetsko tržište je njihova svakodnevica. Cilj im je postići uspjeh na domaćem, ali i svjetskom tržištu, a u tome i uspijevaju. U svojem radu koriste najnovije tehnologije i suvremene načine rada kako bi svoje proizvode uskladili s trenutnim zahtjevima tržišta. Gamepires čine mladi i proaktivni ljudi koji su u potrazi za sebi sličnima na Career Speed Datingu.

Svijet sportskog klađenja je oduvijek budio interes u tebi? Zanima te što stoji iza tih oklada i sreće? Odgovor na to ima Axilis. Axilis izrađuje infrastrukturu klađenja i igara na sreću. Djeluju kao Superbetov development centar koji razvija platformu koja pojednostavljuje poslovanje jer je prilagođena na više tržišta i za velik broj korisnika.

IT-evac si, ali ujedno i zaljubljenik u medicinu i farmaciju? Imamo savršeno poduzeće za tebe! Oni obuhvaćaju IT, medicinu i farmaciju, a njihovo ime je VuMedi. Ova edukacijska video platforma namijenjena je liječnicima i drugim medicinskim stručnjacima. Pridruži im se kako bi pomogao medicinskom osoblju te osigurao pristup kvalitetnom edukacijskom sadržaju.

Svima nam je poznata situacija kad ne znaš gdje si, kamo ideš i kuda ćeš, a nekad i znaš, ali nisi siguran kojim putem krenuti. Zato je ovdje OptimoRoute. To je cloud sustav za optimizaciju ruta i organizaciju rasporeda mobilne radne snage kojeg koristi više od tisuću tvrtki diljem svijeta. Naš hrvatsko-američki startup financiran od prestižnih fondova iz Silicijske doline napada neke od najtežih i najstarijih problema iz računalne znanosti.

Inovativna softverska rješenja rješavat ćeš u poduzeću Buckhill. Cilj im je olakšati i poboljšati korisničko iskustvo i zadržati učinkovitost. To je motivirani tim tehnoloških stručnjaka s iskustvom u rješavanju IT problema. Svojim rješenjima olakšavaju svakodnevicu svojih korisnika, a učinkovitost postavljaju kao prioritet broj jedan.

PRotOK je vodeće poduzeće u široj regiji koje nudi tehničke informacijske sustave za komunalnu infrastrukturu zasnovane na GIS tehnologiji. Ušli su u sam vrh proizvođača GIS softvera zbog opsega, kompleksnosti i sofisticiranosti proizvedene programske opreme. Što čekaš? Imaš dogovoren spoj na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

Ovo poduzeće izaberi kao svoj svakodnevni izvor izazova u područjima financija, telekomunikacije i informatike. To je HashCode. Njihova rješenja čine ono nemoguće mogućim, a nesavladivo savladivim.

Jedan klik dijeli te od skupine B. Prijavi se ovdje do 20. studenoga! Više o Career Speed Datingu pročitaj na internetskoj ili Facebook stranici događaja.

Autor: Tea Jermaniš
Popis obavijesti