Career Speed Dating: Automatski se...

Ova skupina okuplja majstore softvera i hardvera, automatičare. Njihov posao iziskuje mnogo znanja i vještina jer inženjeri koji rade u tom području zaduženi su i za izgradnju stroja i za programiranje njegovih funkcija. Ova skupina nudi perspektivnu budućnost jer izrađuje strojeve, ali i sustave koji pomažu ljudima u vođenju i izvođenju zahtjevnih poslova.

Saznaj više o svakom poduzeću u nastavku obavijesti.

Vibracijski Ekspertni Sustavi, Konzalting i Inženjering, odnosno VESKi, hrvatsko je poduzeće na vrhu u području monitoringa i dijagnostike velikih industrijskih postrojenja. Njihov posao je mjerenje vibracija, analiza signala te projektiranje i izrada sustava za nadzor stanja strojeva. VESKi samo sakuplja pohvale i nagrade – priključi se njihovom timu na vrijeme!

Ako si zaljubljenik u elektroenergetiku, HELB je poduzeće za tebe! Naučit ćeš projektirati, graditi i upravljati energetskom infrastrukturom. HELB traži one koji vole elektroenergetiku, žele biti stručnjaci u tom području, uživaju u problemskim zadacima te vole odgovornost.

Uz RASCO saznat ćeš sve o najmodernijoj opremi za održavanje prometnica. Naučit ćeš sve o čistačima, ralicama, posipačima, kosilicama itd. Točnije, možda nećeš naučiti sve o navedenim strojevima, ali ćeš naučiti sve o njihovoj konstrukciji.

Oni su stručnjaci za mjerne transformatore te se zato i zovu KONČAR Mjerni transformatori. Njihov tim omogućuje da naši domovi budu sigurno opskrbljeni električnom energijom prelazeći velike udaljenosti od elektrana. Već desetljećima razvijaju, proizvode i usavršavaju mjerne transformatore. Svijet elektrosustava učestalo se mijenja, a na njima je da na svaki novi problem imaju spremno rješenje. Dođeš li u Končar i ti ćeš biti dio njihovih rješenja.

A-utomatičari te čekaju! Ako se prepoznaješ u nekom od ovih opisa, požuri i svoju budućnost potraži u skupini A. Prijavi se ovdje do 20. studenoga! Više o Career Speed Datingu pročitaj na internetskoj ili Facebook stranici događaja.

Autor: Tea Jermaniš
Popis obavijesti