Career Speed Dating 2020: 44 poduzeća...

Career Speed Dating, jedinstveni spoj klasičnog razgovora za posao i speed datea u organizaciji Centra karijera FER i studentske udruge eSTUDENT, održat će se od 8. do 10. prosinca 2020. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Uz poštivanje svih epidemioloških mjera studenti će imati priliku doživjeti osmominutni intervju s najboljim poduzećima unutar 11 skupina.

Na ovogodišnjem Career Speed Datingu studenti će moći odabrati između 44 poduzeća, koja su podijeljena u 11 skupina. Skupine poduzeća sastavljene su prema industriji iz koje poduzeća dolaze, profilima kandidata koje traže, kao i trenutno otvorenim radnim mjestima. Također, studenti će birati skupinu za svoj speed date s obzirom na fakultet s kojeg dolaze, odnosno smjer studija te prema vlastitim interesima za razvoj karijere u određenoj industriji, na specifičnom radnom mjestu, odnosno određenom poslodavcu koji ih zanima.

Više informacija nalazi se u nastavku obavijesti.

Priliku za 8 minuta datea ove godine studenti će imati sa:

Skupinom A

Skupinom B-1

Skupinom B-2

Skupinom C

Skupinom D-1

Skupinom D-2

Skupinom E-1

Skupinom E-2

Skupinom F

Skupinom G-1

Skupinom G-2

Ne dopustite da vam speed date pobjegne

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da se predstavite u najboljem svjetlu te možda pronađete posao svojih snova. Prijave studenata počinju 2. studenoga i traju do 20. studenoga 2020. godine, a za više informacija o početku prijava, kao i o skupinama i poduzećima pratite internetsku te Facebook stranicu Career Speed Datinga.

Autor: Tea Jermaniš
Popis obavijesti