SPOCK-ov startup Crop Shepherd niže...

Nakon što su još za vrijeme SPOCK-ovog programa odabrani za ulazak u EIT Digital Venture Program i time osvojili 5000 eura za razvoj minimalno održivog proizvoda (eng. Minimum Viable Product, MVP), alumni četvrte generacije SPOCK-a, Crop Shepherd nastavlja s uspjesima. Na završnom danu programa EIT Digital Venture Program održane su prezentacije pred investitorima, potencijalnim klijentima i različitim stručnjacima iz startup ekosustava s ciljem predstavljanja razvijenih rješenja, a Crop Shepherd se može pohvaliti da je odabran u posebno društvo od 28 timova na razini cijele Europe koji su osvojili dodatnu nagradu u iznosu od 10 000 eura.

Ovo je još jedan u nizu uspjeha SPOCK-ovog startupa nakon što je nedavno pobijedio i na Open Data Hackathonu u organizaciji Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), a vrlo brzo ga očekuju i novi izazovi. Već ovaj tjedan Crop Shepherd će se natjecati na CroAI startup pitchu gdje je odabran među 10 startupa koji će prezentirati uživo u sklopu konferencije AI2FUTURE2020, a u prosincu ćemo ih pratiti na Zagreb Connectu jer su odabrani i za petu generaciju ZICER-ovog Startup Factoryja.

Podsjećamo da su upravo u tijeku prijave za novu, petu po redu, generaciju FER-ovog startup inkubatora SPOCK, a predstavljanje programa održat će se online 22. listopada u 16:00 sati. Za praćenje predstavljanja potrebno je prijaviti se putem poveznice.

Predstavljanje Crop Shepherda na demo dayu četvrte generacije SPOCK-a
Autor: Petra Škaberna
Popis obavijesti