FER-ove ekipe osvojile tri zlatne...

U završnicama ekipnih sportova, koje su se održale protekloga vikenda u organizaciji UniSportZG-a, muške ekipe FER-a zabilježile su vrhunske rezultate osvojivši čak tri zlatne medalje, i to u košarci, rukometu i odbojci, dok je ženska ekipa osvojila sjajno 2. mjesto u odbojci.

U subotu, 26. rujna 2020. godine, igralo se UniSport ZG finale muške košarke u kojem su naši studenti postali prvaci i još jedanput potvrdili apsolutnu nadmoć u sveučilišnoj košarkaškoj ligi. U finalu ih je dočekao PMF, a utakmica je završila s rezultatom 66 : 72 za FER. MVP igračem utakmice proglašen je naš student Tin Bušić.

U subotu je FER također u polufinalnim utakmicama izborio finala u muškoj odbojci i rukometu te u ženskoj odbojci.

U nedjelju je prvo na red došlo finale muške odbojke, u kojem nas je dočekao KIF. U iscrpnoj utakmici od pet setova, rezultat je završio 2 : 3 za FER.

Ženska odbojkaška ekipa, nažalost nije bila u punom sastavu te su od Građevinskog fakulteta izgubile 2 : 0 u setovima te osvojile sjajno 2. mjesto. Djevojke su pokazale jaku volju, borbenost i kvalitetu, te smo sigurni u njihove odlične rezultate i u novoj sezoni.

Nakon odbojke koja se održavala na Kineziološkom fakultetu, natjecanje se preselilo u SD Martinovka gdje nas je čekalo rukometno finale s dosta jakom ekipom KIF-a. FER pobjeđuje s rezultatom 18 : 21. Najboljim golmanom proglašen je naš igrač Dominik Kniewald.

Nažalost, utakmice bile bez gledatelja u dvorani što je velika šteta jer su naši sjajni studenti i studentice pripremili pravi spektakl i odigrali utakmice na vrhunskom nivou.

Čestitke svim našim sportašima i sportašicama na ostvarenim rezultatima!! Bravo!

U nastavku obavijesti možete pogledati nekoliko fotografija s natjecanja.

Zlatni košarkaši FER-a

MVP igrač Tin Bušić

Zlatni rukometaši FER-a

Zlatni odbojkaši FER-a

Srebrne odbojkašice FER-a
Autor: Petra Škaberna
Popis obavijesti