Upoznaj se s 40 vrhunskih poduzeća na...

Istraži sve poslovne ponude i prilike koje su pripremila poduzeća koja sudjeluju na Job Fair Meetupu!

Vrijeme za lov na karijere sve je bliže jer Fakultet elektrotehnike i računarstva i Klub studenata elektrotehnike od 19. do 23. listopada 2020. godine otvaraju svoja vrata Job Fair Meetupu! Upravo zato će FER i KSET ponovno postati poznato žarište karijernih prilika. Upoznaj se s prilikama za razvoj karijere u Hrvatskoj, umreži se, razmjeni znanja i iskustva te stekni nove vještine sudjelujući na talkovima, radionicama i panel raspravama koje su ti pripremili sudionici Job Fair Meetupa!

Više informacija dostupno je u nastavku obavijesti.

Pet dana upoznavanja

Job Fair Meetup okupit će preko 40 vrhunskih tehnoloških poduzeća iz različitih industrija unutar pet tematski odvojena dana. Detaljan raspored programa uskoro će biti objavljen na internetkoj stranici Job Fair Meetupa, a do tada se možete upoznati sa svim sudionicima raspodijeljenim po industrijama:

Automation, Radiocommunications, Energy:
CETITEC, DOK-ING, HOPS, Končar GIM, Končar KET, Montelektro, Maxtena, Rimac Automobili

Big Data, Computer Vision, Network & Security:
CROZ, Megatrend poslovna rješenja, Memgraph, Microblink, Mireo, Nanobit, Photomath, RealNetworks

Embedded & Automotive:
Byte Lab, CETITEC d.o.o., GlobalLogic, Greyp Bikes, Medtronic, Netgen, Omega software, Xylon

ICT:
Atos, Axilis, Croatia osiguranje, Data Box(Storm), Ekobit, Inceptum, KING ICT d.o.o., Koios, Sofa IT d.o.o., Vertiv

Mobile & Web Applications:
Ars Futura, Bornfight, Comsysto Reply, FIVE, Infinum, minus5 d.o.o., Undabot, Trikoder d.o.o.

Pripremi svoju ulaznicu

S obzirom da sljedeći tjedan otvaramo prijave za Job Fair Meetup, krajnje je vrijeme za provjeru svog životopisa! Prijave će biti omogućene putem Job Fair Meetup internetske stranice gdje ćeš moći predati svoj životopis u bazu životopisa i tako primiti svoju ulaznicu, ali i posjetnicu. No, više o tome uskoro!

Job Fair Meetup organizira se u skladu s trenutno važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, a studente pozivamo na odgovorno ponašanje.

Za više informacija prati internetsku stranicu, Facebook i Instagram Job Fair Meetupa. Job Fair Meetup organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Autor: Tea Jermaniš
Popis obavijesti