Job Fair Meetup: započnite karijeru...

Zapaprite svoj početak akademske godine i upoznajte se s poslovnim prilikama poduzeća koja su pripremila zanimljiv sadržaj za Job Fair Meetup!

Fakultet elektrotehnike i računarstva i Klub studenata elektrotehnike od 19. do 23. listopada 2020. godine osim svojih, otvorit će vrata mnogim poslovnim prilikama svim posjetiteljima. Na Job Fair Meetupu, u opuštenoj atmosferi studenti će moći upoznati vrhunska poduzeća iz različitih tehničkih industrija u kojima bi se htjeli zaposliti ili odraditi praksu. Poduzeća će se, s druge strane, putem kreativnih sadržaja predstaviti studentima i pronaći buduće kolege. Umrežavanje, razmjena znanja i iskustava te stjecanja novih vještina bit će moguće uz mnoge formate koji će studentima omogućiti upoznavanje s aktualnim tehnološkim temama, problemima i rješenjima te mogućnostima zapošljavanja i razvojem karijere u Hrvatskoj.

Više informacija nalazi se u nastavku obavijesti.

Novi sadržaji kao dugoočekivano osvježenje

Job Fair Meetup donosi mnogo novih i uzbudljivih sadržaja koji će omogućiti brojnim uspješnim poduzećima predstavljanje svojih projekata, tehnologija i znanja održavanjem tematskih talkova u jednoj od tri kategorije: Deep Dive, New Tech On The Block i Into My Day, interaktivnih radionica i sudjelovanjem na panel raspravama. Više o pojedinim poduzećima i njihovim sadržajima bit će uskoro objavljeno na mrežnoj stranici Job Fair Meetupa.

Zašto rezervirati svoje mjesto na vrijeme?

Job Fair Meetup novi je način spajanja proaktivnih studenata i vrhunskih poduzeća u cilju međusobnog umrežavanja i razmjene iskustva. Osim što će se upoznati s velikim brojem poduzeća i istražiti otvorene pozicije na tržištu rada, studenti će moći steći i nove vještine te tako postati konkurentniji prilikom prijave za posao. Svoje mjesto na Job Fair Meetupu studenti će moći rezervirati putem Job Fair Meetup mrežnih stranica gdje uskoro počinju prijave, time i otvaranje baze životopisa koja će sadržavati životopise svih sudionika, a njezino ispunjavanje vam osigurava ulaznicu za Job Fair Meetup.

Job Fair Meetup organizira se u skladu s trenutno važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Za više informacija pratite Job Fair Meetup mrežnu stranicu, Facebook stranicu i Instagram profil. Job Fair Meetup organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Autor: Tea Jermaniš
Job Fair Meetup
19. listopada 2020. 11:00  -  20. listopada 2020. 01:00
Popis obavijesti