Počinju prijave poduzeća za Career...

Otvorene su prijave poduzeća za peti po redu Career Speed Dating, jedinstvenu kombinaciju speed datea i intervjua za posao. Career Speed Dating će se održati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva od 8. do 10. prosinca 2020. godine. Prijave poduzeća počinju 7. rujna i traju sve do 25. rujna 2020. godine. Iza ovog projekta stoje Centar karijera FER-a te udruga eSTUDENT. Poduzeća se za sudjelovanje mogu prijaviti na internet stranici događaja.

Više informacija nalazi se u nastavku obavijesti.

U osam minuta do novih zaposlenika

Career Speed Dating je projekt koji spaja poslodavce i studente STEM usmjerenja kroz niz intervjua u trajanju od osam minuta. U osam minuta poduzeća će otkriti sviđaju li im se studenti i obrnuto, a nakon toga imat će dvije minute za međusobno ocjenjivanje. Sudjelovanje na projektu je prilika i za studente i za poslodavce. Poslodavci će prijavom dobiti pristup životopisima studenata koji sudjeluju te dobiti povratnu informaciju studenata o intervjuu. Poduzeća se kroz sudjelovanje mogu predstaviti studentskoj zajednici i upoznati velik broj studenata koji će jednoga dana možda biti njihovi zaposlenici. Također, predstavljaju i svoj način rada te programe studentskih praksi. Sudjelovanjem se otvara prilika za umrežavanje studenata i poslodavaca.

Update ovogodišnjeg događaja

Career Speed Dating je, poput mnogih ovogodišnjih događanja, morao promijeniti određene značajke kako bi se povećala sigurnost sudionika. S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, ovogodišnji Career Speed Dating trajat će tri dana kako bismo osigurali manji dnevni broj sudionika.

Broj sudionika je ograničen, stoga pozivamo sve zainteresirane da se što prije prijave. Kako biste saznali još više informacija o događaju, pratite internetsku stranicu ili Facebook stranicu Career Speed Datinga.

Autor: Tea Jermaniš
Career Speed Dating
3. kolovoza 2020. 09:00  -  4. kolovoza 2020. 16:00
FER
Popis obavijesti