Natječaj za upis studenata na...

Natječaj za upis studenata na poslijediplomski specijalistički studij INFORMACIJSKA SIGURNOST za stjecanje akademskog stupnja sveučilišni specijalist informacijske sigurnosti.

Prijave se primaju u pisarnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Unska 3, svakog radnog dana u vremenu od 9 do 13 sati, od 1. do 25. rujna 2020. godine.

Detaljnije obavijesti mogu se pogledati na adresi: http://www.fer.unizg.hr/infosig ili dobiti na telefon (01) 6129 920 kod gospođe Smiljanke Turkalj.

Na poslijediplomski specijalistički studij može se upisati kandidat sa završenim sveučilišnim diplomskim studijem iz računarstva, informatike ili srodnih informacijskih ili tehničkih grana koji je tijekom sveučilišnog studija stekao najmanje 300 ECTS-bodova ili kandidat sa završenim drugim sveučilišnim diplomskim studijem, uz radno iskustvo na području informacijsko-komunikacijskih tehnologija.

Broj slobodnih mjesta: 25.

Studenti poslijediplomskog studija plaćaju školarinu u iznosu od 35.000,00 kuna, a plaća se u dvije rate pri upisu u prvi i drugi semestar.

Nastava započinje u studenome 2020. godine.

Prijavni obrazac dostupan je na mrežnim stranicama specijalističkog studija, unutar izbornika Obrasci i upute.

Autor: Petra Škaberna
Popis obavijesti