Online upisi na FER-u – brucoši,...

Svake godine FER upisuje 650 ponajboljih maturanata iz cijele Hrvatske i upravo nas oni motiviraju da budemo još bolji i efikasniji, koristeći mogućnosti koje nam pružaju digitalizacija i nove tehnologije.

Ove smo godine razvili aplikaciju za online upis i na 1. godinu preddiplomskog studija, koji se zbog svojih specifičnosti razlikuje od upisa ostalih godina. Time smo pojednostavili i ubrzali upis za 650 naših brucoša, ali i osigurali da se on odvija u uvjetima koji odgovaraju situaciji vezanoj uz pandemiju koronavirusa, uklanjajući u potpunosti rizik od zaraze koronavirusom zbog okupljanja velikog broja studenata u prostorima Fakulteta.

Udaljeni upisi na 1. godinu preddiplomskog studija započet će 23. srpnja 2020. godine kada će svi maturanti koji su stekli uvjete za upis dobiti putem elektroničke pošte detaljne personalizirane upute, a bit će im osigurana i online podrška.

Inače, online upisi diplomskih studijskih programa na FER-u pokrenuti su već prije više od deset godina. Do sada je tako naše diplomske studijske programe upisalo preko 6000 studenata, a na isti je način realizirano i upisivanje viših godina i preddiplomskih i diplomskih studija.

 

Autor: Petra Škaberna
Popis obavijesti