BigBlueBubble: Tajne vođenja...

FER je zajedno s Hrvatskom sekcijom IEEE organizirao gostujuće online predavanje Damira Šlogara, osnivača i glavnog izvršnog direktora vrlo uspješne kompanije BigBlueBubble koja se posljednjih 17 godina u Kanadi bavi proizvodnjom videoigara.

"GAME BUSINESS PLAYBOOK - Tajne vođenja uspješnog studija" naslov je poslovne radionice tijekom koje su sudionici imali priliku doznati sve tajne o industriji videoigara od osobe koja je stvorila svoj posao od nule. BigBlueBubble je nagrađivani i zapaženi studio za proizvodnju videoigara. Ovo kanadsko poduzeće osnovao je i vodi Damir Šlogar, koji je rođen i odrastao u Zagrebu, ali je otišao u Kanadu prije dvadesetak godina. Studio koji se specijalizirao za mobilne igre bio je vrlo uspješan od relativno ranih dana, a takav je ostao sve do danas, kada opskrbljuje stotine milijuna igrača videoigara širom svijeta.

Ova interesantna i vrlo korisna radionica za sve one koje zanima industrija videoigara, održala se 8. svibnja 2020. godine, a snimka je dostupna OVDJE.

Autor: Petra Škaberna
Popis obavijesti