Prilog o nastavi na daljinu u emisiji...

Prošlo je gotovo punih mjesec dana otkako je FER u potpunosti započeo s provođenjem nastave na daljinu. Prilog na tu temu pripremila je Z1 televizija u sklopu emisije "Sveučilišni Zagreb" u kojoj su, pored prodekanice za nastavu, doc. dr. sc. Mihaele Vranić, sudjelovali i doc. dr. sc. Ana Sović Kržić, izv. prof. dr. sc. Tomislav Burić, izv. prof. dr. sc. Igor Mekterović te studentica FER-a Ana Ljubek.

Prilog u cijelosti pogledajte na poveznici, a dio koji se odnosi na FER započinje u 14:33 minuti.

Više informacija nalazi se u nastavku obavijesti.

 

Prilozi naših kolega odlično oslikavaju razinu uspješnosti provođenja online nastave i pružaju uvid u razne metode koje se koriste na FER-u.

"Izrada dodatnih video materijala te izvođenje online predavanja uživo preko različitih platformi značajno je obogatilo naše baze nastavnog materijala koji će ostati trajna vrijednost i budućim generacijama studenata. Drago nam je da u ovim izvanrednim okolnostima svi dionici na fakultetu pokazuju zrelost, međusobno razumijevanje, fleksibilnost, pojačan trud i altruizam te se svi zajedno trudimo da ova situacija rezultira i nizom pozitivnih učinaka", dodatno je istaknula prodekanica za nastavu, doc. dr. sc. Mihaela Vranić.

Autor: Petra Škaberna
Popis obavijesti